Jukebox

Jukebox – hvis din fest skal være årets bedste

En jukebox fra Partypoint gør hele forskellen til din fest – uanset om dine gæster er teenagere, midaldrende eller ældre. En jukebox bliver simpelthen hele festens midtpunkt, og intet andet kan i den grad samle unge og gamle og ryste dine gæster sammen. Det fede er, at I selv kan bestemme musikken og hvornår, I vil høre den. Og vores jukeboxe er oven i købet de helt originale og klassiske Wurlitzere fra 50’erne, som ikke bare er superdriftssikre, men som også har en fantastisk lyd.

2000 dansevenlige hits – både splinternye og klassikere

Når du lejer jukebox hos Partypoint får du god, blandet dansemusik fra 60’erne og helt frem til i dag – både engelsksproget og dansk. I alt indeholder vores jukebox 100 cd’er med ca. 2000 dansevenlige musiknumre. Vi opdaterer løbende cd’erne, så repertoiret består af både splinternye hits med f.eks. Medina og Rasmus Seebach og klassikere med f.eks. Elvis Presley, Abba og Bamses Venner. Indeholder julefrokost musik (julemusik) fra november og året ud.

Men jukeboxens repertoire er meget mere end dansemusik. Vælg f.eks. afslappet baggrundsmusik til middagen, skønne potpourrier til fællessange og meget andet. Alt i alt en god blanding til hele aftenen – også ud på de små timer, hvor der måske er mest behov for dæmpet loungemusik.

Sådan leverer vi jukeboxen

Partypoint leverer, opstiller og afhenter jukeboxen – nemmere kan det ikke være. Det kræver kun en almindelig 220 volts tilslutning. Vi er meget fleksible og afleverer og henter, når det passer dig.

Teknisk info:

220/230 volt
200 W
187 kg
Se lidt af det store udvalg her - Jukebox musik

 

NB. Korte trapper er normalt intet problem. Men hvis dine trapper er meget lange eller snoede, er det en god idé at spørge os først.

Pris for udlejning af jukebox

Prisen for leje af en jukebox (inklusive to ekstra højttalere) med ca. 2000 musiknumre er kun kr. 1500 for et helt døgn. Vi kan f.eks. levere lørdag og afhente igen søndag. Du betaler kun for ét døgn.

Miljøafgifter og høje brændstofpriser gør det desværre nødvendigt at tage gebyr for levering. Få et uforpligtende tilbud.

Du kan bestille jukeboxen gennem vores kontaktformular – eller ringe til vores hotline på tlf.<

Kr. 1495 pr. dag Bestil

Tilbage til udlejning