Digital Jukebox

Wurlitzer Digital Jukebox

Kæmpe nyhed hos partypoint vi har netop fået vores helt nye digitale wurlitzer jukeboxe hjem hvor vi blander alt det gamle fra den velkendte wurlitzer CD jukebox med en Ny og digital skræm som er det endeste der er blevet skiftet ud på denne måde har vi meget nemme ved f.eks opdaterning af jukeboxen da meget musik ikke udkommer på cd'ere mere vi har på den nye digital wurlitzer jukebox både mere musik og vi kan hermed også tilbyde vores kunder festsange til jeres fest med vores indbyggede pianist

Vær ikke bange for at leje den bedste jukebox på markede vi viser jer hvordan den bruges ved levering. får i en god guide i hvordan i bruger jukeboxen og alle kan bruge denne jukebox med det mest brugervenlige system udvilket i danmark kan alle bruge vores digitale wurlitzer i alle aldre

Flere fordele med Digital wurlizter jukebox

- Den indeholder nye opdateret musik ind de gamle wurlizter jukebokse
- Større drift sikkerhed
- Spiller dine gæsters med bragte fest sange ( indbygger selv SKÅL ved mange vers.)
- Jukeboxen kommer før festen og går ikke hjem før dagen efter.
- Du bestemmer lyd styrken
- musikken spiller unden afbrydelser - ingen ny sang hver 20 sek.
- indbygget DJ i alle aldersgrupper
- Du bestemmer hvilken genre der skal høres. Evt. Kim Larsen, danske hits eller 70, 80 eller 90'er musik/ tema

Vi har på vores digitale Wurlitzer jukeboxe nogle forskellige tilvalg som kunderne kan benytte sig af bl.a

- Trådløse microfoner kan tilsluttes mere pris 200 kr. (Til taler under festen)
- Bluetooth streming af musik så du kan tilslutte din mobil til jukeboxen via Bluetooth pris 100 kr. (Spil musik via mobilen trådløst)
- Kabel tilslutning til jukeboxen via minijack - 50 kr.
- Luksus diskolys på stativ 250 kr. ( giver en rigtig god stemning og fine farver til danse gulvet.) der anbefales 2 stk.

Sådan leverer vi jukeboxen

Partypoint leverer, opstiller og afhenter jukeboxen – nemmere kan det ikke være. Det kræver kun en almindelig 230 volts tilslutning. Vi er meget fleksible og afleverer og henter, når det passer dig.

NB. Korte trapper er normalt intet problem. Men hvis dine trapper er meget lange eller snoede, er det en god idé at spørge os først.

Pris for udlejning af jukebox

Prisen for leje af en jukebox (inklusive to ekstra højttalere) med ca. 6500 musiknumre er kun kr. 1695 for et helt døgn. Vi kan f.eks. levere lørdag og afhente igen søndag. Du betaler kun for ét døgn.

Miljøafgifter og høje brændstofpriser gør det desværre nødvendigt at tage gebyr for levering. Få et uforpligtende tilbud.

Kr. 1695 pr. dag Bestil

Tilbage til udlejning