fbpx

Husk! Der er døgnservice i HELE din lejeperiode hos Party Point

Historien bag os

Om Party Point

Fokus på kundeservice, priser og levering

Vi er en ny spiller på det danske udlejnings marked med udlejning af bla. festudstyr. Hvor vi vil være bedst for kunden med god kundeservice, fornuftige priser og levering til tiden!

Vi startede med og have en slush ice maskine som vi købte brugt tilbage i 2009. I starten fik vi den kun lejet ud et par gange om året mest til venner og bekendte den blev taget godt imod folk kunne godt lige at have slush ice til deres fester efter et års tid købte vi en popcorn maskine et par måneder efter et fadølsanlæg.

Dette udstyr have vi i vores 87m2 lejlighed på 1 sal det var et **** at skulle have det op og ned af trappen – men det gik.

Vi flyttede ud til svigerforældrene i 2011, hvor vi have til huse fra 1/4 2011 til 1/7 2012. Den 1 september 2011 blev vi momsregisteret og den 12 / 1 – 2012 købte vi et firma med jukebokse, karaokeanlæg og noget lysshow, samt en stor cargo trailer til at flytte rundt med udstyret.

Vores maskinpark

Vi har Jukebokse, Karaoke anlæg, Slush ice, Popcorn, Milkshake, Lysshow, Lydanlæg, isterningmaskiner, Lyskæder og Varmeblæser samt en rigtig bred viden indenfor fester.

Pr. 1/7 2012 flyttet vi firmaet ud på Kraghedevej 12 som er firmaet nye adresse med mere plads og mulighed for noget mere udstyr.

Vi er et jysk firma hvor en aftale er en aftale!

  • Skriv til os

    Du er altid velkommen til at kontakte os ved at udfylde nedenstående formular.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Døgnservice i hele perioden

Vores service