fbpx

Husk! Der er døgnservice i HELE din lejeperiode hos Party Point

Jukebox og Karaoke til din næste fest

- Vores jukeboxe er af bedste kvalitet med god lyd og moderne digitalt afspilningssystem.

Jukebox eller karaoke til din næste fest

Har du det hele klar til festen, men mangler bare musikken? – Frygt ej, for vi har løsningen! Hos Partypoint kan du nemlig leje jukeboxe og karaokeanlæg til alle typer af begivenheder, hvis du eksempelvis planlægger at holde:

  • Bryllup
  • Konfirmation
  • Fødselsdag
  • Jubilæum

Uanset anledningen vil både jukebox og karaoke være med til at sætte fut i festen med lækker musik og underholdning til dig og dine gæster, så I kan danse og synge natten lang.

Gå ikke glip af muligheden for at holde et brag af en fest og lej en jukebox eller et karaokeanlæg hos os, næste gang du har en begivenhed, der skal fejres med manér.

Moderne jukebox i retro look

Vores jukeboxe er af bedste kvalitet med god lyd og moderne digitalt afspilningssystem. Du finder dem selvfølgelig i det klassiske retro look, som vi kender det fra gamle amerikanske film, men hvis du foretrækker et mere moderne look, har vi selvfølgelig også det.

Alle vores jukeboxe er udstyret med indbygget touch screen og et super nemt afspilningssystem, som kan betjenes af alle. Der medfølger brugervejledning ved levering, så du er helt sikker på, at du får gang i musikken til din fest.

Jukebox med over 7000 musiknumre

Vores jukeboxe indeholder et bredt udvalg af musik fra alle kunstnere, genrer og årtier, så vi har helt sikkert noget for enhver smag, samt musik, der passer til enhver fest eller begivenhed. Når du vælger at leje en jukebox hos os, garanterer vi, at:

Alle jukeboxe indeholder et musikkartotek med et bredt udvalg af kunstnere og artister
Der er over 7000 musiknumre i kartoteket
Vores jukeboxe har musik fra alle årtier, helt tilbage fra 50’erne og frem til i dag
Musikkartoteket opdateres en gang om måneden
Brudevalsen findes på alle jukeboxe

I musikkartoteket finder du desuden et stort udvalg af klassiske festsange, som er indspillet instrumentalt, så de kan bruges i forbindelse med lejlighedssange.

Udlejning af jukeboxe i det meste af Jylland

Vi vil med glæde levere musikken til netop din fest, så vi udlejer jukeboxe i det meste af Jylland, inklusive:

  • Viborg
  • Silkeborg
  • Randers
  • Hobro
  • Aarhus

Det eneste du skal tænke på, er at sætte en dato og lokation for din fest – så sørger vi for masser af lækker musik til øregangene, så I kan danse natten lang. Vi leverer, opstiller og afhenter jukeboxen for dig.
Sæt gang i festen med karaoke
Vil du sikre dig, at din næste fest bliver en mindeværdig begivenhed, så gør noget anderledes og lej et karaokeanlæg! Et karaokeanlæg er en oplagt mulighed for at sætte gang i festen og involvere alle gæster, der kan lide fyre den af.

Karaoke er for alle – om du er god til at synge eller ej. Uanset hvad er det nemlig helt sikkert, at det bliver et brag af en fest og at både du og dine gæster er godt underholdt.

Skrål med på de bedste hits

Find din indre pop- eller rockstjerne frem og fyr den af til de bedste hits gennem tiderne. Vores karaokeanlæg indeholder et stort kartotek med over 1300 af de populæreste sange, så du kan skråle med på hits som John Mogensens ‘Der er noget galt i Danmark’ eller Bamses Venner med ‘I en lille båd der gynger’ – og mange, mange flere!

Syng med på en duet eller imponér dine gæster med en solosang. Når du lejer et karaokeanlæg, kan du være sikker på, at din fest bliver en mindeværdig begivenhed, som dine gæster vil tænke tilbage på i mange år frem.

Sang og musik hele natten lang

Karaokeanlægget kan desuden fungere som musikanlæg i de perioder, hvor du eller dine gæster ikke lige er oppe og give den gas bag mikrofonerne, fx under maden, taler eller selskabslege. Du skal blot tilslutte din telefon, tablet eller anden musikafspiller med minijack udgang og så sørger højtalerne for resten.
Vi udlejer karaokeanlæg til fester i hele Midtjylland og Østjylland.

Gå ikke glip af muligheden for at holde årets eller årtiets største fest! Vi udlejer karaokeanlæg til alle typer af fester og begivenheder i hele Midtjylland og Østjylland. Du kan kontakte os på info@partypoint.dk eller tlf. 70 23 88 88 – så finder vi et godt tilbud til dig!

Døgnservice i hele perioden

Vores service