fbpx

Husk! Der er døgnservice i HELE din lejeperiode hos Party Point

Lej Softicemaskiner

Lej softicemaskiner i høj kvalitet fra Midtjyllands bedste festudlejer i Bjerringbro. Vi har udlejning af softicemaskiner til rigtigt gode priser og leverer lige til døren. Du får også et bredt sortiment af tilbehør. Vi sælger Mathilde softice mix fra Arla, med en fedtprocent på 7,3%, hvilket giver en rigtig god og velsmagende vanille-softice samt vafler og bægre og diverse topping, så du kan få alt på et sted. Se vores samlede priser her eller send os en mail på info@partypoint.dk. Du er selvfølgelige også mere end velkommen til at ringe på tlf: 70 23 88 88.

Lej softicemaskiner i Midtjylland

Med en central placering i Bjerringbro lejer vi ud til hele Midtjylland. Du får de bedste maskiner og kan købe alt tilbehør hos os, så du får det hele leveret på en gang og ikke skal flere steder hen. Vores maskiner holder en høj kvalitet og vi er meget hygiejnebevidste. Derfor kan du være sikker på at leje en ren, flot og lækker softice maskine til din fest, der kører driftsikkert, lige så længe I kan spise is.

Hvor meget softice pr gæst?
Vores softice mix kommer i 2-liters kartoner, der svarer til ca 3 l færdig softice. Med en gennemsnitlig is på 80 gram, får du ca 25 is ud af en karton. Er det tag selv-bord, regner vi med 9 personer pr. 2 liter softice. Husk at vi tager uåbnede, salgsbare pakker retur, så bestil hellere end for meget end én for lidt.

Du kan købe softice-mix, krymmel og topping med ved leje af maskine – så får du alt leveret på en gang. Vi tilbyder topping i lækre smagsvarianter med eksempelvis vanille-softicemix og toppingsovs i mange smagsvarianter:

 • Chokolade
 • Karamel
 • Lakrids
 • Jordbær

Du får også krymmel i flere varianter:

 • Fin eller grov chokolade
 • Tivoli mix
 • Lakrids
 • Jordbærcrunch
 • Blå crunch

Servér i is-bæger med ske eller i lækre og sprøde vafler.

Sådan benytter du maskinen

Sørg for at holde et godt flow i maskinen, når den kører. Hvis maskinen bliver helt tømt før alle har fået første is, skal de sidste vente noget tid på at kunne få – og det er ærgerligt. Begrænser gæsterne sig til en mindre portion ,er der nok is til alle og maskinen kan følge med i produktionen – og så kan man jo bare få en omgang mere bagefter.

Den første omgang is tager ofte længst tid og kan gå ud over maskinens kapacitet, hvis der er helt fri tilgang. Giv gæsterne et mindre bæger til softice – så bliver portionerne ikke så store at det går ud over maskinens kapacitet, og der er nok is til alle. Og du slipper for at smide uspist is ud.
Send børnebordet op først – man skal kun tage en lille is til at starte med, til gengæld må man gerne få mere, hvis man stadig er lækkersulten.

Sådan former du en flot softice

Det kræver lidt håndelag og teknik at forme en flot softice – især med en vaffel. Men fortvivl ikke, her er en vejledning! De første par forsøg er måske ikke så flotte, men de skal nok smage godt alligevel.

 • Tænk, at det er lidt som at bygge en pyramide – stor cirkel i bunden, mindre cirkler bygges ovenpå.
 • Hold vaflen eller bægeret tæt op til tuden og træk håndtaget jævnt nedad.
 • Læg en cirkel af is på vaflens kant og rotér vaflen langsomt rundt, så du lægger mindre og mindre cirkler ovenpå hinanden, mens du langsomt fører isen nedad.
 • Træk håndtaget opad og før forsigtigt isen væk fra tuden, når der ikke kommer mere is ud.
 • Top med sovs og krymmel og nyd!

Vores bedste tips til softice

Du kan selvfølgelig altid servere en klassisk softice med krymmel og topping – hvem elsker ikke det? Du kan også gøre mere ud af det, hvis softicen skal være den helt store finale. Her er vores bedste tips og tricks til softice:

Softice-bar
Lav en softice-bar med udskåret frugt, bær, slik, vingummibamser, karamelpopcorn, chokoladekugler, flødeboller og andet lækkert, dine gæster selv kan vælge at toppe sine softice med.

Luksussoftice
Servér softice i portionsbægre med marinerede frugter og en lækker, sprød småkage.

Ice cream burrito
Softice i pandekage med topping – behøver vi at sige mere?

Voksensoftice
Bryg en god kande stærk kaffe, mix med Bailys, Dooley eller den whiskey du plejer at bruge til irsk kaffe – eller tag din helt egen favoritlikør. Hæld 2 cl likør i glasset og kaffe ovenpå. Top med rigeligt softice. Og til allersidst – har du nogensinde smagt softice i varm kakao?

Huskeliste til leje af softicemaskinen

Der er altid meget at tænke på når du skal holde fest. Derfor har vi lavet en nem huskeliste til dig, når du skal leje softicemaskine – så kan du bare krydse punkterne af og roligt stole på at vi leverer.

Bestil softicemaskine, softicemix og tilbehør i god tid. Husk:

 • Softice
 • Topping
 • Krymmel
 • Vafler
 • Bægre & skeer
 • Servietter

Vi hjælper med at installere og tilslutte maskinen ved levering og instruerer dig i brug af maskinen.

Softice fra Partypoint
Lej softice maskiner fra Bjerringbro nemt og bekvemt. Vi leverer i det meste af Midtjylland. Tjek hjemmesiden for samlede priser eller send os en mail på info@partypoint.dk. Du er selvfølgelige også mere end velkommen til at ringe på tlf: 70 23 88 88.

Døgnservice i hele perioden

Vores service