fbpx

Husk! Der er døgnservice i HELE din lejeperiode hos Party Point

Fadølsanlæg

Fadølsanlæg med kvalitetsøl fra Hancock

Vil du gøre det nemt for dig selv, men lækkert for dine gæster? Så lej et fadølsanlæg hos PartyPoint! Vi udlejer fadølsanlæg med kvalitetsøl fra Hancock, så dine gæster ikke kommer til at gå tørstige hjem fra din fest.

Fadøl til din fest

Fadøl er altid et hit, når der skal gang i festen. Du kender dem fra andre festlige begivenheder og events, som eksempelvis koncerter og festivaler, men du behøver slet ikke at skulle op i den størrelsesordning for at finde en undskyldning for at leje et fadølsanlæg. Alle typer af fester og begivenheder fortjener et fadølsanlæg.

Tilbehør til dit fadølsanlæg

Det smarte ved et fadølsanlæg er, at du ikke behøver nogen bartender, da dine gæster selv kan skænke deres fadøl, og hos PartyPoint kan du leje fadølsanlæg med 1 eller 2 haner. Derudover kan du leje eller tilkøbe diverse tilbehør og udstyr, som eksempelvis:

  • Fustager (2 forskellige størrelser, 3 forskellige varianter)
  • Fadølskrus
  • Foldebar til fadølsanlægget

Fadølsanlæg med kølefunktion

Når du lejer et fadølsanlæg, skal du ikke tænke på, om der er plads nok i køleskabet. Vores fadølsanlæg er nemlig udstyret med kølefunktion, så du kan være sikker på, at du og dine gæster hele tiden kan skænke lækre og kolde fadbamser til din fest.

Hvis du imidlertid gerne vil have et stort køleskab til rådighed til festen, kan du også sagtens leje sådan et. Supplér fadølsanlægget med et køleskab til sodavand og snacks eller kage. Så slipper du for at mase tingene ind i dit eget køleskab og du undgår samtidig at servere lunkne drikkevarer.

Fuld returret på uåbnede fustager

Der er intet værre, end når drikkevarerne pludselig slipper op, mens festen er på sit højdepunkt! Omvendt gider du jo heller ikke at brænde inde med fem fulde fustager, som ikke er blevet taget hul på. Men frygt ej! – de problemer behøver du slet ikke at bekymre dig om, når du lejer fadølsanlæg hos PartyPoint! Vi vil nemlig gerne være med til at sikre dig, at intet mangler til din fest, så derfor giver vi dig pengene tilbage på alle uåbnede fustager, der måtte være til overs efter din fest. Kort sagt: hellere én for meget end én for lidt! Det samme gælder i øvrigt vores fadølskrus, som sælges i pakker med 70 stk. til 50 cl.

Hvor meget fadøl skal jeg bruge til min fest?
Selvom du jo selvfølgelig har fuld returret på alle uåbnede fustager, så kan det alligevel være rart at få et lille overblik over, hvor mange fustager du bør bestille på forhånd. Hos os kan du få fustager på hhv. 15 og 30 liter. Én fustage på 30 liter svarer til 3 kasser øl med 30 flasker.

Hvor mange fadøl skal jeg beregne pr. person?
En fadøl er som standard en halv liter øl. Alt efter hvilken type arrangement du skal holde, er det forskelligt hvor meget øl, du bør beregne pr. person. Holder du eksempelvis en familiefest, hvor der ikke er tradition for at drikke sig alt for beruset, eller er der også et stort udbud af eksempelvis vin til festen, skal du beregne færre øl pr. gæst end du skal ved begivenheder som eksempelvis et studentergilde eller svendegilde. Her får du vores guide til hvor mange øl, du bør beregne pr. person, når du lejer et fadølsanlæg hos os:

  • Hvis du skal afholde en reception, hvor gæsterne måske kun er forbi i et par timer, skal du måske kun beregne 1 fadøl pr. person.
  • Til en familiefest anbefaler vi, at du beregner ca. 2-3 fadøl pr. person.
  • Ved større arrangementer, hvor der bliver inviteret både venner og familie, som eksempelvis til et bryllup, skal du beregne ca. 4-5 fadøl pr. gæst.
  • Hvis du skal holde svendegilde eller studentergilde, hvor der kommer mange unge mennesker, som er klar til at give den hele armen, skal du sandsynligvis beregne ca. 5-6 fadøl pr. person.

Hvilke fadølsvarianter kan jeg få?

Hancock findes i 3 forskellige lækre varianter:

  • Hancock Pilsner
  • Hancock Black
  • Hancock Old Gambrinus Dark

Det er selvfølgelig helt op til dig hvilken variant, du helst vil have til din fest. De fleste kan lide en god pilsner, men de mørke varianter er også meget populære. Og jo større en fest du holder, jo flere varianter anbefaler vi, at du bestiller.

Døgnservice i hele perioden

Vores service