fbpx

Husk! Der er døgnservice i HELE din lejeperiode hos Party Point

Diskolys til din næste fest

Hos PartyPoint har du mulighed for at leje et stort udvalg af diskolys til festen. Med diskolys kan du sætte den helt rigtige stemning, som får dine gæster til at strømme til dansegulvet. Vi udlejer såvel lyskæder som lysbarer, som med garanti vil sætte gang i fødderne hos dine danseglade venner og familiemedlemmer.

Festlys til alle typer af arrangementer

Du har lokalet, du har gæstelisten, du har måske også musikken, men du mangler bare det helt rigtige festlys. Diskolys kan bruges til alle typer af fester og begivenheder, hvad enten du skal fejre fødselsdag, holde bryllup eller noget helt tredje. Vi udlejer festlys og lysudstyr til såvel indendørs fester som teltfester i haven, så du har ingen undskyldning for ikke at have en super belysning til din fest.

Stort udvalg af festlys og lysshows

Vi har alt hvad du skal bruge til at sætte gang i festen. Uanset du er til små, blinkende lamper i forskellige farver, eller om du er mere til de helt store spots, som lyser i alle retninger, så har vi helt sikkert et lysshow, som passer til lige netop dit arrangement. Hos os finder du alt i lysudstyr:

De fedeste lamper
Hos PartyPoint finder du et stort udvalg af store LED-spots og stope-lys, som giver de vildeste lyseffekter og lysshows på dansegulvet. Med den rette belysning, kan du være sikker på, at der kommer gang i festen og at dansemusene ikke kan holde sig tilbage fra at slå sig løs med de vildeste dansetrin. Diskolys er desuden en god og effektiv måde at markere dansegulvet på, hvis det ikke er tydeligt aftegnet i lokalet.

Lyskæder
Vi har også lyskæder, som er både dekorative og farverige, samtidig med at de skaber en hyggelig og festlig stemning. De er især ideelle til eksempelvis teltfesten i haven, hvor de er både praktiske og hyggelige til når mørket falder på. De giver en behagelig og festlig belysning uden at lyse for meget op. Har du imidlertid brug for et hjørne med mere belysning end de farvede pærer kan give, følger der ligeledes 4 hvide pærer med for hver lyskæde, du lejer hos os. Det kunne eksempelvis være over gavebordet eller til at markere en ind- og udgang, hvis teltet ikke står åbent.

Lyseffekter, der følger rytmen
Når du lejer lysudstyr hos os, er du sikker på, at du får kvalitetslysanlæg og lysshow til din næste fest. Vores lysbarer laver automatisk lysshow, som følger rytmen i musikken – du behøver blot at sætte lyssystemet til og tænde for musikken og så klarer lysbaren resten for dig.

Mangler du også et musikanlæg, kan vi naturligvis også være dig behjælpelig med dette. Se vores store udvalg af højttalere og lydanlæg her.

Festlys og lyspakker

Ligesom hvis du lejer lydanlæg hos os, har vi også sammensat lyspakker, så det er så nemt og billigt som muligt for dig at leje udstyr. Vælg eksempelvis mellem, om du vil have en lyskæde eller om du vil leje en af vores lysbarer, som byder på alle mulige lyseffekter. Alle vores lyspakker indeholder altid diskolys, røgmaskine, stativ og kabler.

Det er helt op til dig, hvilken form for festlys, der passer bedst til den fest eller det arrangement, som du skal afholde. Du kan se vores lysudstyr og lyspakker i menuen nedenfor. Finder du ikke umiddelbart det, du søger, kan du også altid ringe til os på tlf. nr.: 70 23 88 88 og fortælle os om dine ønsker – så finder vi et godt tilbud til dig!

Nemt at tilslutte

Alt vores udstyr er nemt at sætte op og tilslutte, så du nemt og hurtigt kan komme i gang med festen. Vi sørger desuden for at teste og opdatere vores lysudstyr løbende, så du altid kan være sikker på, at det udstyr, du lejer hos os, er i god stand. Derudover bruger vi kun LED-pærer til vores lamper, som sikrer dig den bedste belysning, lang levetid, samt at lamperne ikke bliver overophedet.

Levering eller afhentning

Når du lejer diskolys og lysudstyr hos os, kan du vælge imellem, om du selv vil afhente udstyret, eller om du vil have det leveret til den adresse, hvor festen bliver afholdt. Og der er selvfølgelig også mulighed for at få afhentet udstyret igen. Det aftaler du blot, når du bestiller udstyret hos os.

Døgnservice i hele perioden

Vores service