fbpx

Husk! Der er døgnservice i HELE din lejeperiode hos Party Point

Hancock Sodavand

Hancock sodavand – lej velsmagende sodavand til din fest

Hancock sodavand er brygget som i de gode gamle dage. Det vil sige, at deres sortiment indeholder nogle af de bedste råvarer, og der er ikke sparet på dem. Eksempelvis er der tilsat ægte colanød i deres colaer, hvilket giver en rund og fyldig smag. Generelt er Hancock sodavand rige på smag, og de er derfor blandt nogle af de mest velsmagende på det danske marked.

Du kan hurtigt sammensætte et udvalg af de sjove og farverige læskedrikke, som er et sikkert hit blandt både børn og voksne. Vi har et stort udvalg af forskellige smagsvarianter, så du er sikker på, at der er noget for enhver smag. Du finder vores udvalg af Hancock sodavand herunder, og hvis du skal bruge et køleskab med glaslåge til festen, så kan du også leje det her.

Sodavand fra Hancock bryggerierne

Siden 1876 har Hancock udviklet kvalitets øl og vand til beboerne i Skive og resten af Danmark. Bryggeriet er kendt for deres høje kvalitet og særlige udvalg, som skiller sig ud fra andre konkurrerende øl- og sodavandsproducenter. Hancock har eksempelvis fremstillet danmarks stærkeste påskebryg, der indeholder 10,5% alkohol. Derudover er Hancock særlig kendt for deres Høker bajer og Sport-cola, som er blandt de mest populære drikke i deres sortiment.

Der bliver dog lavet andet end øl og Sport-cola. Faktisk er der et stort udvalg af Hancock sodavand, som har en forfriskende og lækker smag. På de fleste sodavandsflasker fra Hancock vil du kunne læse skriften “Smag Forskellen”. Dette skyldes, at Hancock ikke er det billigste valg på markedet, fordi de bruger friske ingredienser som rigtig appelsin, lemon frugter og colanød for at give den bedst mulige smag. Hvis du ikke er overbevist, så kan du jo selv smage og bedømme.

Hos Partypoint finder du et bredt sortiment af de velsmagende sodavand. Du kan selv udvælge dine foretrukne læskedrikke fra vores sortiment. Vær opmærksom på at alle sodavandene kommer i flasker af 25 cl bortset fra Sport-cola, som er på 33 cl.

Hvilke Hancock sodavand bør jeg vælge?

Hos Partypoint finder du flere forskellige Hancock sodavand, som du kan vælge imellem. Når du skal udvælge de rigtige sodavand til dit arrangement, så vil det naturligvis være et spørgsmål om smagsmæssige præferencer. Hvis du holder et større arrangement, så siger vores erfaring dog, at det kan være en god idé at vælge forskellige smagsvarianter. Herunder får du et bedre indblik i, hvordan de forskellige sodavand smager.

Sport-cola
Hancock Sport-cola er den mest populære og solgte sodavand fra deres sortiment. Den blev første gang tappet i 1974 og var overraskende nok ikke særlig populær i starten. Det er først indenfor de sidste 10 år, at den er blevet et kultfænomen inden for læskedrikke. Efter folk fik smag for den anderledes cola, som er mere frisk og frugtagtig end almindelig coca-cola – så tog det hurtigt fart. Sport-cola sælges i 33 cl ølflasker, og den indeholder rigtig colanød, som giver en lang eftersmag.

Dansk Vand
I sortimentet finder du også Dansk Vand, som blot indeholder almindelig vand og kulsyre – intet andet. Vil du gerne have en smule mere smag, så kan du vælge Dansk Vand med Citrus. Denne indeholder en frisk smag af både citrus og lime.

Hindbær
Dette er en favorit blandt børnene. Den sjove røde farve og friske smag af hindbær er et godt valg til børnefester. Den har en sød og sommerlig eftersmag.

Ananas
Du finder også en sodavand med ananas, som giver en eksotisk og mild smag. Sodavanden er frisk, da den indeholder saft fra rigtig ananas frugt.

Appelsin
Denne sodavand indeholder appelsinolier og saft fra rigtige appelsiner, som giver en fyldig og frisk smag. Det er en læskende drik med lang eftersmag.

Orange Juice
Dette er den eneste juice i vores sortiment, og den indeholder derfor ikke kulsyre. Orange Juice har en frisk smag af appelsin.

Citron og Lemon
Begge sodavand er et godt valg, hvis du godt kan lide en frisk og syrlig smag af citroner. De giver begge en let bitter eftersmag og indeholder saft fra rigtige lemon frugter.

Cola
Den almindelige cola fra Hancock har en fyldig smag og en lang eftersmag, som giver dig en sød og rig smag af cola. Dette skyldes, at de bruger rigtig colanød i deres læskedrik.

Sport
Dette er en læskende drik med druesukker, som giver en let syrlig og sød eftersmag.

Light produkter
Du kan vælge flere af vores Hancock sodavand som light produkter. Disse er ikke tilsat sukker, men giver stadig en rig smagsoplevelse.

Få et køleskab med display
Vil du gerne vise dine gæster tydeligt, hvor de kan finde kolde sodavand, øl eller vin – så kan du leje et display køleskab her på siden. Den er hurtig og nem at sætte op, så du kan få kølige drikkevarer til festen. Du slipper ligeledes for at skulle forklare alle gæster, hvor de kan finde drikkevarer.

Sådan fungerer udlejning

Når du har udvalgt de sodavand, som du gerne vil have med til din fest, så skal du blot klikke på knappen bestil. Vi aftaler herefter et præcist leveringstidspunkt et par dage inden festen, så du er velforsynet. Vi afhenter dine udlejede varer dagen efter mellem 8.00 til 16.00. Du slipper derfor for alt besværet med at skulle fragte flasker og gå ned med dem dagen derpå.

Hvis du har spørgsmål til vores varer eller udlejningsservice, så er du velkommen til at udfylde en kontaktformular, hvor du beskriver din situationen. Herefter vil vi hurtigst muligt vende tilbage med et svar. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Døgnservice i hele perioden

Vores service