fbpx

Husk! Der er døgnservice i HELE din lejeperiode hos Party Point

Højtaler og lydanlæg til udlejning

Når festen skal i gang, er musik altid en sikker vinder. Er det mere en tale eller en optræden, der skal bruges ekstra lyd til, så kan vores højtalere også klare det. Hos Partypoint kan du leje et ordentligt lydanlæg billigt til din fest eller din komsammen.

Har du brug for udlejning af højtalere?

Noget af det mest essentielle for en god aften er, at folk hygger sig. Der er ofte forskellige arrangementer, hvor den gode stemning afhænger af helt bestemte ting. Det kan være den gode mad, det gode selskab eller de gode omstændigheder. Til deciderede fester er det dog meget normalt, at humøret lige bliver dét bedre, når musikken sættes på.

Om det er til karaoke, stoleleg, brudevalsen, en lille koncert eller festsangen, så kan du nærmest altid have brug for et sæt gode højtalere med lydanlæg til festaftenen. Når du kan leje højtalere hos os, der giver dig mere end nok lyd at lege med, så kan det næsten ikke være nemmere. Du kan uden problemer spille et helt festlokale op med vores anlæg, og det fungerer derfor rigtig godt til de fleste slags fester.

Har du spørgsmål angående leje af lydanlæg og mere, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er et jysk firma, og vi går altid op i at overholde aftaler til punkt og prikke. Vores ambitioner er at levere god kundeservice, tilbyde fornuftige priser og levere til den aftalte tid.

Hvordan sætter jeg højtalere og lydanlæg op?

Når store lydanlæg skal sættes op, kan det godt lyde som lidt af en udfordring. Især hvis du ikke er den mest erfarne inden for lydkabler og lydudstyr generelt. Det behøver du ikke bekymre dig om, når du lejer anlæg hos os. Vi sørger nemlig for grundig instruktion i, hvordan du benytter og opsætter lydudstyret, som du lejer hos os. På den måde er du godt sikret mod at stå forvirret til festen og ikke vide, hvordan du sætter anlægget ordentligt til.

Vi gør det derudover nemmere for dig at følge med opsætningen af højtaleren ved hjælp af flere forskellige faktorer. Vi oplister dem her:

Alle kabler følger med, så du ikke skal bekymre dig om at skaffe det korrekte kabel, når du gerne vil tilslutte din telefon til anlægget.
Der er indbyggede forstærkere i vores lydanlæg, så det bliver nemmere for dig at sætte anlægget op og derefter også nemmere at betjene det.
Der skal ikke bruges separate apparater, når du lejer anlæg fra os. På den måde er du sikret en løsning, der både er simpel, ligetil og som giver dig kvalitetslyd til en hel aften uden problemer.

Med de her tiltag forsøger vi at gøre dit arrangementet lidt mere overskueligt, når du ikke behøver bekymre dig særligt om lydanlægget.

Hvilke slags højtalere skal jeg vælge?

Når du skal vælge lydudstyr, bør du i første omgang overveje selve dit arrangement. Er det meningen, at der skal holdes taler til festen? Har du brug for at kunne holde styr på en selskabsleg i et lokale med mange lettere berusede mennesker? Skal der kunne spilles en lille koncert med brug af lydudstyret? Disse forskellige faktorer kan for eksempel påvirke dit behov for en mikrofon, der kan sættes til lydudstyret. Generelt er en mikrofon en fordel, hvis du skal kunne tale hele festlokalet op, og selv dem på bagerste række skal kunne høre dig.

Har du behov for at kunne tilslutte flere mikrofoner til anlægget, for eksempel til den lille koncert, er en mixer en god idé at leje med til anlægget. På den måde kan du styre lydniveauet på flere mikrofoner på samme tid, og du kan samtidig skrue op og ned for anlæggets lydstyrke uafhængigt af musikafspillerens lydstyrke. Derved kan du sikre dig, at gæster ikke skruer mere op for lydstyrken end godt er, hvilket især kan være brugbart senere hen på aftenen.

Bluetooth kan også være en god idé at bestille med til anlægget, så du nærmest ikke skal bøvle med ledninger til selve begivenheden. Dog er det værd at bemærke, at Bluetooth ikke altid er lige tilforladeligt. Det skyldes, at mobiler ikke altid har de samme versioner af Bluetooth, og forbindelsen derfor ikke altid er helt pålidelig. Samtidig er lydkvaliteten for det meste bedre, hvis du bruger kabler frem for Bluetooth. Det er dog noget, de færreste vil bemærke til festen, medmindre de arbejder med lyd professionelt.

Døgnservice i hele perioden

Vores service