fbpx

Husk! Der er døgnservice i HELE din lejeperiode hos Party Point

Lej en popcornmaskine til din næste fest

Popcorn er et hit for store og små i alle aldre. Du kender dem fra biografen, tivolier og markeder, men nu har du også mulighed for at servere helt perfekte popcorn til din næste fest. Lej en popcornmaskine hos PartyPoint og server rygende varme popcorn som snack til dine gæster.

Hvorfor skal jeg leje en popcornmaskine til min fest?

Alle elsker popcorn! Og når du lejer en popcornmaskine hos PartyPoint, kan du poppe rygende varme popcorn til dine gæster på ingen tid – lige præcis på det tidspunkt, hvor de har allermest lyst til en snack.

Drop de tarvelige mikrobølgepopcorn og server lækre lune og perfekt poppede, sprøde popcorn til dine gæster i stedet – de vil elske dig for det!

Der er mange fordele ved at leje en popcornmaskine til din fest, frem for at poppe en masse poser i mikrobølgeovnen:

  • En popcornmaskine kan lynhurtigt poppe mange flere popcorn ad gangen, så dine gæster ikke behøver at vente på lækkerierne
  • Du slipper for brændte popcorn, fordi det indbyggede varmelegeme kun opnår lige præcis den temperatur det kræver, før kernerne popper
  • Varmelegemet sikrer ligeledes, at popcornene holder sig varme til senere, så du kan roligt poppe en stor omgang med det samme, selvom resten først bliver spist senere på aftenen
  • Med en popcornmaskine er der også mindre spild, fordi stort set alle kernerne bliver poppet
  • Når du lejer en popcornmaskine hos PartyPoint, står vi for levering, afhentning og rengøring af maskinen
  • Og så har popcorn fra en popcornmaskine selvfølgelig også den helt åbenlyse fordel, at de smager meget bedre end mikrobølgepopcorn

Der er intet som når duften af friske og lune popcorn breder sig. Det er noget helt specielt og vækker helt sikkert nogle gode minder hos de fleste. Når du lejer en popcornmaskine hos PartyPoint, kan din fest blive det næste gode minde, som dine gæster vil se tilbage på, når de dufter duften af popcorn.

Lej en popcornmaskine til alle store begivenheder

Du kan bruge en popcornmaskine til alle typer af begivenheder, hvor der er brug for at servere en lille og nem snack. Lej den eksempelvis til den runde fødselsdag, jubilæet eller som noget helt særligt til børnefødselsdagen.

Få mere tid til at danse

Når dine gæster har slået mave efter middagen, har drukket nogle øl eller drinks og måske givet den gas ude på dansegulvet, så kan de fleste godt få lyst til en lille snack. Med en popcornmaskine får du nemme og hurtige snacks til dine gæster, og du behøver ikke at forlade festen for at poppe popcorn i mikrobølgeovnen. Alt, hvad du behøver, er en stikkontakt og majskerner – og så popper maskinen perfekte og sprøde popcorn af sig selv, helt uden at brænde dem på.

Imponér ungerne til børnefødselsdagen
En popcornmaskine er også helt ideel til børnefødselsdagen! Og det er både sundere og mere specielt at kunne servere friskpoppede popcorn til festen, fremfor slikposer eller andre traditionelle børnesnacks. Børn bliver hurtigt imponerede over den store maskine, som kan poppe popcorn, ligesom de kender det fra biografen. Hvad med at holde en temafest? I kunne holde filmaften eller lave cirkus-tema, hvor popcornmaskinen passer lige ind og er med til at fuldende temaet, samtidig med at I har lækre og nemme snacks til alle gæster.

Stor eller lille popcornmaskine?

Sammenlignet med almindelige mikrobølgepopcorn kan man næppe kalde nogen af vores popcornmaskiner små. Vi udlejer popcornmaskiner i to forskellige størrelser: 6 oz og 16 oz. Om du skal vælge den store eller den lille maskine, afhænger selvfølgelig af størrelsen på din begivenhed, samt hvad rammerne for begivenheden er. Til en fest, hvor der også serveres mad, bliver dine gæster måske ikke helt så lækkersultne, som de måske gør til en ren dansefest eller børnefødselsdag.
Hvor mange popcorn kan en popcornmaskine poppe?

  • En lille popcornmaskine på 6 oz kan poppe 5-6 portioner á 0,7 liter popcorn ad gangen
  • En stor popcornmaskine på 16 oz kan poppe 15 portioner ad gangen

Tilbehør til popcornmaskinen

Når du lejer en popcornmaskine skal du selvfølgelig have det nødvendige tilbehør, så du kan få poppet nogle popcorn og servere dem for dine gæster. Hos PartyPoint finder du derfor selvfølgelig også popcornkerner og bægre, poser eller kræmmerhuse til dine popcorn.

Popcornkernerne sælges i poser á 1 kg. inklusive fedt og salt, så de er klar til at blive hældt i maskinen
1 kg. upoppede majskerner giver ca. 30 liter færdige popcorn, hvilket svarer til ca. 40 portioner
Popcornbægrene fås i størrelserne 1,4 liter, 2,5 liter og 3,8 liter og sælges stykvis
Poser og kræmmerhuse kan begge indeholde 0,7 liter (1 portion) og sælges i pakker med hhv. 50 og 250 stk.

Døgnservice i hele perioden

Vores service