fbpx

Husk! Der er døgnservice i HELE din lejeperiode hos Party Point

Lej slush ice maskine – et oplagt valg til festen

Slush ice maskinen er et kæmpe hit til børne- og voksenfester, da du får iskolde drinks uden at skulle bruge en masse tid på at være bartender. Mangler du kolde drinks til din fødselsdagsfest, firma-arrangement eller en sjov læskedrik til børnefødselsdagen, så lej en slush ice maskine lige her på siden.

Hos Partypoint sørger vi for udstyret til din fest, så du er sikker på, at alt er i skønneste orden til din fest. Du kan vælge mellem en række forskellige smage og slush ice koncentrat, der passer til at lave forskellige drinks, hvilket du kan læse mere om herunder. Du bestemmer selv, om du vil afhente maskinen på vores lager, eller om du vil have os til at stå for levering og afhentning.

Hos Partypoint har vi mange års erfaring i udlejningsbranchen. Du finder markedets bedste priser på udlejning af slush ice maskiner, der starter fra kun 795 kr. inklusiv rengøring.

Hvad er slush ice?

Navnet slush ice kommer fra Amerika, og det betyder aromatiseret is. Slush ice er utrolig simpelt at lave og kan sammenlignes lidt med saftevand. Du skal blot tilsætte vand og slush ice koncentrat (blandingsforholdene afhænger af din maskine og smagsvariant).

Lejer du en slush ice maskinen her på siden får du en professionel maskine med to kamre, der kan lave op til 12 liter slush ice per kammer. Det tager ca. 2 timer for at have slush ice drinks klar, men så har du også drinks til dine gæster hele aftenen.

Slush ice maskinen fryser væsken ned til temperaturer under vands frysepunkt. Derfor er det nødvendigt, at der er nok koncentrat (sukker), og at maskinen roterer rundt – ellers vil væsken blot fryse til is. Det handler om at finde den gyldne balance, hvor isen er frossen nok til at nyde, uden at den er for flydende.

Vi vil gerne hjælpe med at finde det helt rigtige blandingsforhold. Du kan blandt andet se vores drinks forslag længere nede på siden.

Lej slush ice maskine til børnefesten eller konfirmation

Hvis du skal afholde en børnefødselsdagen, så er slush ice maskinen et rigtig godt valg. Børnene synes, at det er sjovt med en drink i forskellige farver. Der er derfor mange børn, som blander de forskellige smage sammen – hvilket giver en meget farverig drink. Du kan selv vælge mellem et stort udvalg af forskellige smage, så du er sikker på, at der er noget for enhver smag.

Lej en slush ice maskine og så har du både noget for børnene og voksne. Du kan lave læskende drinks til børnene om dagen og senere lave delikate drinks til dine voksne gæster. Du kan hurtigt lave lækre drinks med din yndlingsspiritus, som kan overraske dine voksne gæster.

Voksenfest med slush ice

Slush ice er virkelig blevet et stort hit til fødselsdagsfester, firma-arrangementer, julefrokoster og andre festlige begivenheder. Årsagen er dog heller ikke svær at forstå.

Hvis du har drukket øl og vin det meste af aftenen, så vil du gerne have en forfriskende drink, som både smager fremragende og giver lidt energi. Blander du en flaske alkohol i din slush ice, så blandes det så godt sammen, at smagen af spiritus mere eller mindre forsvinder.

Selvom smagen af alkohol forsvinder, så gør promillerne ikke. Du skal derfor være opmærksom på, at selvom det smager himmelsk, så får du stadig en del procenter indenbords.

Lav lækre drinks til festen

Her finder du forslag til drinks til din fest.

Slush Ice Cuba Libra
Rom & Cola
Indhold: 1 Liter Cola Koncentrat, 4 liter vand, 1 flaske rom (70 cl.)

Slush Ice Hindbær Daiquiri
Hindbær & Gylden Rom
Indhold: 1 Liter Hindbær Koncentrat, 4 liter vand, 1 flaske gylden rom (70 cl.)

Slush Ice Isbjørn
Blue Ice & Vodka
Indhold: 1 Liter Blue Ice Koncentrat, 4 liter vand, 1 flaske vodka (70 cl.)

Slush Ice Velkomstdrink
Hindbær & Hvidvin & Cointreau
Indhold: 1 Liter Hindbær koncentrat, 3,5 liter vand, 70 cl. Hvidvin, 35 cl. Cointreau

Slush ice Pineapple malibu
Ananas & Malibu
Indhold: 1 Liter Ananas Koncentrat, 4 liter vand, 1 Malibu (70 cl.)

Slush ice Rasberry dream
Hindbær & Bacardi Lemon
Indhold: 1 Liter Hindbær Koncentrat, 4 liter vand, 1 Bacardi Lemon (70 cl.)

Slush ice Brandbil
Hindbær & Jägermeister
Indhold: 1 Liter Hindbær Koncentrat, 4 liter vand, 1 Jägermeister (70 cl.)

Slush Ice Karate (Kung-Fu)
Karate & Vodka
Indhold: 1 Liter Karate Champ Koncentrat, 4 liter vand, 1 flaske vodka (70 cl.)

Lej slush ice maskine her

Vil du gerne have en slush ice maskine til din næste fest, så kan du leje en lige her. Du kan selv bestemme, om du vil hente den ved vores lager, eller om vi skal køre forbi med den og sætte den op. Du kan også selv vælge smagsvarianter til, købe sugerør med ske og plastik kopper.

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, så er du meget velkommen til at rette henvendelse ved at klikke ind på en af vores produkter og udfylde kontaktformularen. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Døgnservice i hele perioden

Vores service