fbpx

Husk! Der er døgnservice i HELE din lejeperiode hos Party Point

CD Jukeboks

Fra: 1.695,00 kr. Inkl. moms

Jukeboks – hvis din fest skal være årets bedste

En jukeboks fra Partypoint gør hele forskellen til din fest – uanset om dine gæster er teenagere, midaldrende eller ældre. En jukeboks bliver simpelthen hele festens midtpunkt, og intet andet kan i den grad samle unge og gamle og ryste dine gæster sammen. Det fede er, at I selv kan bestemme musikken og hvornår, I vil høre den. Og vores jukebokse er oven i købet de helt originale og klassiske Wurlitzere fra 50’erne, som ikke bare er superdriftssikre, men som også har en fantastisk lyd.

2000 dansevenlige hits – både splinternye og klassikere

Når du lejer jukebox hos Partypoint får du god, blandet dansemusik fra 60’erne og helt frem til i dag – både engelsksproget og dansk. I alt indeholder vores jukeboks 100 cd’er med ca. 2000 dansevenlige musiknumre. Vi opdaterer løbende cd’erne, så repertoiret består af både splinternye hits med f.eks. Medina og Rasmus Seebach og klassikere med f.eks. Elvis Presley, Abba og Bamses Venner. Indeholder julefrokost musik (julemusik) fra november og året ud.

Men jukeboksens repertoire er meget mere end dansemusik. Vælg f.eks. afslappet baggrundsmusik til middagen, skønne potpourrier til fællessange og meget andet. Alt i alt en god blanding til hele aftenen – også ud på de små timer, hvor der måske er mest behov for dæmpet loungemusik.

Komplet LED diskolys-bar

Pris inkl moms: 350,00 DKK

Sættet kombinerer T-Bar med 4 LED lamper med automatisk farveskifter, samt bred lys-effekt der giver en flot fyld-belysning på dansegulvet.

- inkl. stativ til ophængning af lysbaren

Komplet LED diskolys-bar inkl 6 stk. stope lys

Pris inkl moms: 500,00 DKK

Sættet kombinerer T-Bar med 4 LED lamper samt 6 stk. stope lys lamper med automatisk farveskifter, samt bred lys-effekt der giver en flot fyld-belysning på dansegulvet.

Komplet Mega LED diskolys-bar

Pris inkl moms: 750,00 DKK

Sættet kombinerer T-Bar med 4 LED lamper med automatisk farveskifter, samt 2 stk scanner og et effekt lys på toppen og med 4 stk stope lys indbygget i lysbaren som i kombination giver en bred lys-effekt til et flot fyld-belysning på dansegulvet.

- inkl. stativ til ophængning af lysbaren

Du har valgt følgende: CD Jukeboks(1695,00 DKK) Transportprisen udregnes efter dit postnummer når du går videre med bestillingen.

Beskrivelse

Sådan leverer vi jukeboksen

Partypoint leverer, opstiller og afhenter jukeboksen – nemmere kan det ikke være. Det kræver kun en almindelig 220 volts tilslutning. Vi er meget fleksible og afleverer og henter, når det passer dig.

Teknisk info:

220/230 volt
187 kg
200 W
Se lidt af det store udvalg her – Jukebox musik

NB. Korte trapper er normalt intet problem. Men hvis dine trapper er meget lange eller snoede, er det en god idé at spørge os først.

Pris for udlejning af jukeboks

Prisen for leje af en jukeboks (inklusive to ekstra højttalere) med ca. 2000 musiknumre er kun kr. 1695 for et helt døgn. Vi kan f.eks. levere lørdag og afhente igen søndag. Du betaler kun for ét døgn.

Miljøafgifter og høje brændstofpriser gør det desværre nødvendigt at tage gebyr for levering. Få et uforpligtende tilbud.

 

  • Partypoint skal stå for transporten for af denne jukebox og prisen for transport tillægges i kurven.

Yderligere information

Vægt 157 kg
Størrelse 64 × 82 × 152 cm
Størrelse

Komplet LED diskolys-bar

Vægt 21 kg
Levering

Komplet LED diskolys-bar inkl 6 stk. stope lys

Vægt 30 kg
Levering

Komplet Mega LED diskolys-bar

Vægt 40 kg

Døgnservice i hele perioden

Vores service