fbpx

Husk! Der er døgnservice i HELE din lejeperiode hos Party Point

Hoppeborge

Hoppeborg – mange timers sjov og leg

Oppustelige og farverige hoppeborge er kendt af både børn og voksne. Hoppeborgen giver dig en legeplads, hvor der er mulighed for mange timers god leg, næsten uanset børnenes alder. Vores oppustelige borge er lavet med vægge og et stort indgangsparti, så det er et sikkert sted for børn at lege og samtidig nemt for de voksne at holde opsyn. Med en hoppeborg får du altså både en sjov og sikker legeplads for børn op til 14 år.

Hos Partypoint finder du det fedeste festudstyr i Midtjylland. Her på siden finder du vores udvalg af hoppeborge, som er perfekt til børnefødselsdage, fester og andre sociale arrangementer. Udover vores hoppeborge finder du også popcorn, slushice og softice maskiner på vores hjemmeside. Vi har med andre ord det, du mangler til din fest.

Hoppeborg – en oppustelig legeplads

Hoppeborgen er et oplagt valg, hvis du gerne vil skabe de bedste legemuligheder for de yngste gæster. Vores hoppeborge kommer fra Holtegaard, som er skandinaviens største leverandør af oppustelige forlystelser. De er lavet i gennemførte design med motiver, som børnene vil genkende. En af vores hoppeborge har eksempelvis hundene fra Paw Patrol, som børnene kender fra Nickelodeon.

Udover at være en garanteret vinder blandt børnene, så er hoppeborgen meget praktisk. Den er oppustelig, og derfor virkelig nem at flytte hen, hvor du gerne vil have den til at stå. Har du god plads i haven, så er den oplagt at placere udendørs. Her er det også nemt at sætte fast, så den ikke bevæger sig, når børnene hopper rundt.

Hoppeborgen kan blive pustet op på få minutter, og du skal blot bruge et almindeligt strømstik, der kan give 230 volt. Vi hjælper med at fragte den frem til den ønskede adresse og vil også gerne hjælpe til med tips til opsætning, så du får mest mulig glæde af den.

Vælg en hoppeborg i den rigtige størrelse
Når du skal vælge det rigtige udstyr til dit arrangement, så bør du blandt andet overveje, hvor mange gæster du får besøg af. Det gælder også, når du skal vælge den rigtige hoppeborg. Hvis du holder en fest, hvor mange deltagere vil være børn mellem 3 – 14, så bør du overveje en stor hoppeborg med en bredde på 6 meter. Holder du et arrangement hvor der blot vil være en håndfuld mindre børn, så kan det være en fordel at vælge en mindre hoppeborg.

Vi hjælper gerne med at rådgive dig om, hvilken hoppeborg du bør vælge til din fest. Du er velkommen til at skrive eller ringe ind med antallet af gæster, så vil vi give gode råd.

Hoppeborg – sikker og forsikret

Alle vores hoppeborge kommer fra Holtegaard, som laver oppustelige forlystelser i høj kvalitet. De er allesammen lovpligtigt forsikret og bliver synet hver 12. måned af Teknologisk Institut. Du er derfor altid sikker på at leje udstyr i bedste kvalitet, som både er sjovt og sikkert.

Lejepris pr. brugsdøgn
Når du vælger en hoppeborg, der passer til dit arrangement, så kommer vi ud med det på dagen. Levering aftales typisk i dagene op til arrangementet eksempelvis 1-3 dage før. Herefter betaler du lejeprisen pr. brugsdøgn, og vi afhenter hoppeborgen mellem 8.00 til 16.00 dagen efter.

Skal du afholde et offentligt arrangement?

Du bør være opmærksom på, at der følger nogle regler med for at opsætte en hoppeborg, hvis det er til et offentligt arrangement. Her skal du kontakte politiet for at anmode om tilladelse til at sætte den op, så du undgår at blive bedt om at pille den ned, hvis du ikke har været i kontakt med dem.

Vi hjælper gerne med at kontakte politiet og anmode om tilladelse, så du kan holde dit arrangement uden bekymringer.

Har du spørgsmål?

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål til vores produkter, så er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Du kan udfylde kontaktformularen inde på vores produktside, så kan du hurtigt få svar på det du ønsker. Vi sidder klar til at give gode råd og vejledning, uanset hvilke spørgsmål du måtte sidde med. Du er velkommen til at ringe ind på telefon 70238888 eller sende en mail til info@partypoint.dk, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Døgnservice i hele perioden

Vores service